Vacature (all round) logopedist Twente (tijdelijk)

Vacature (all round) logopedist Twente
(tijdelijke functie i.v.m. zwangerschapsverlof vanaf maart 2023, mogelijkheid tot verlenging)

Kom je net van de opleiding of heb je meer ervaring in het vak? BEO logopedie biedt jou de mogelijkheid om je verder te ontplooien. Wij zoeken iemand voor 3 dagen per week, op de locaties Denekamp, Beuningen en Geesteren
Wij zoeken in eerste instantie iemand voor zwangerschapsvervanging, deze periode start begin maart 2023 en eindigt in augustus 2023. Bij wederzijds goed bevallen is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Wij nodigen iedereen die een uitdaging zoekt in het multidisciplinair werken op een “eigen” locatie, van harte uit te solliciteren. Of je nu een startende logopedist bent of al ervaren, je bent van harte welkom. In overleg is er van alles mogelijk, wat wil jij?
BEO logopedie bestaat uit een team van 10 logopedisten en daarnaast word je ondersteund door onze praktijkondersteuner.

Je krijgt een vast bedrag per uur en wordt niet op basis van gedeclareerde behandelingen betaald. Ook bieden wij bij een vast contract een pensioenregeling aan. Wij werken met een rooster van een half uur waarin je 25 minuten behandeld, daarnaast krijg je per behandeling extra administratietijd. Voor jouw werk als logopedist krijg je een eigen werktelefoon en heb je een IPad en een laptop tot je beschikking. De praktijklocatie is voorzien van de meest recente behandelmaterialen.

Wij zijn BEO logopedie. Een logopediepraktijk met specialisaties in de begeleiding van kinderen met een verstandelijke beperking o.a. kinderen met syndromen. Ook geven wij logopedische zorg in de vrije vestiging aan mensen, voornamelijk kinderen, met uiteenlopende hulpvragen. Denk aan articulatie en fonologische stoornissen, beginnende geletterdheid, problemen met slikken en andere reguliere logopedische problemen.

Stuur uw sollicitatie naar: info@beologopedie.nl