Corona update 2
15 maart 2020

Vacature

Vacature (all round) logopedist Twente, locatie Goor

Per eind december zoeken wij voor tenminste 2 dagen in de week een enthousiaste all round logopedist in de regio Twente, locatie Goor.

Of je nu een startende logopedist bent of een ervaren logopedist die een uitdaging zoekt in het multidisciplinair werken en de verantwoordelijkheid zoekt van een “eigen” locatie. In overleg is er van alles mogelijk, wat wil jij?

BEO logopedie bestaat uit een team van 10 logopedisten en daarnaast word je ondersteund door onze praktijkondersteuner.

Je krijgt een vast bedrag per uur en wordt niet op basis van gedeclareerde behandelingen betaald. Ook bieden wij bij een vast contract een pensioenregeling aan. Wij werken met een rooster van een half uur waarin je 25 minuten behandeld, daarnaast krijg je per behandeling extra administratietijd. Voor jouw werk als logopedist krijg je een eigen werktelefoon en heb je een Ipad en een laptop tot je beschikking. De praktijklocatie is voorzien van de meest recente behandelmaterialen.

Wij zijn BEO logopedie. Een logopediepraktijk met specialisaties in de begeleiding van kinderen met een verstandelijke beperking o.a. kinderen met syndromen. Ook geven wij logopedische zorg in de vrije vestiging aan mensen, voornamelijk kinderen, met uiteenlopende hulpvragen. Denk aan articulatie en fonologische stoornissen, beginnende geletterdheid, problemen met slikken en andere reguliere logopedische problemen.

Kwaliteit staat bij ons voorop! Wij zijn opgeleid in de Sensorische Integratie, OMFT, preverbale logopedie, werken we met de methodes PRT, PROMPT, PECS, Floorplay als ook de meer reguliere Hodson en Päden, Denkstimulerende Gesprekstechnieken (DGM), Metataal, Taal in Blokjes etc. Als praktijk geven wij gebarencursussen en daarnaast de oudercursus 'Praten doe je met z'n tweeën' van de Hanenmethodiek.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat de logopedisten die bij BEO logopedie werken allemaal geregistreerd zijn in het kwaliteitsregister en daar bovenop ook extra worden bijgeschoold zowel intern, als extern. Zo is de intern gegeven gebarencursus vrij toegankelijk voor collega's, is er regelmatig overleg met het hele team, zijn er kleinere werkgroepen gericht op de verschillende logopedische specialisaties en zijn er verschillende mogelijkheden om vragen te stellen en casuïstiek binnen het team te bespreken. Binnen BEO logopedie is er voor iedereen een extra budget vastgesteld voor externe bijscholing.

Heb je interesse? Of vragen? Zin in een uitdaging? Schroom niet: neem contact op met Angela of Milou. Angela mobiel: 06-20085169 Milou mobiel: 06-16080257 Of solliciteer meteen via info@beologopedie.nl.