GoorDe behandeling vindt plaats in de praktijk in Goor. In deze praktijk behandelen we Kinderen, jongeren en volwassenen met hun probleem. Een logopedist kan u zorg bieden die nodig is als er problemen zijn met stem, spraak, taal, gehoor en slikken. Daarnaast houden wij ons bezig met voorlichting, preventie en onderzoek. Wist u dat Logopedie onder de gespecialiseerde (gezondheids)zorg of paramedische zorg valt? Hierdoor valt onze zorg onder de basisverzekering.

Heeft u in de omgeving van Goor dus last van:

:

Problemen met de stem
De stem is het middel om verstaanbaar te communiceren met anderen. Wat je zegt kan een andere betekenis krijgen door de manier waarop woorden worden uitgesproken.

Problemen met taal
Taal is onmisbaar om informatie uit te wisselen. Onvoldoende beheersing beperkt de mogelijkheden om met anderen te communiceren.

Problemen met het gehoor
Communicatie is een combinatie van spreken en luisteren. Logopedie gaat over communicatie en daarom kijkt de logopedist ook naar het gehoor.

Problemen met spraak
We spreken in zinnen die bestaan uit woorden, lettergrepen en letters. Door het verkeerd uitspreken van een letter krijgen woorden een andere betekenis.

Problemen met slikken
Onze logopedisten behandelen problemen die met slikken te maken hebben.

Indien nodig, spreken we ook af bij u thuis of op locatie in de omgeving van Goor. Voor behandeling waarbij de logopedist bij u thuis komt is een verwijzing van een arts nodig.


Locatie Goor
Rozenstraat 2c
7471 JN Goor

 • Gespecialiseerd in Preverbale logopedie

 • angela

  Angela Hoogstrate
  06 - 20 08 51 69
  angela@beologopedie.nl


  beologopedie goor

  Nicolette de Wilde-Vrenken
  06 - 26 63 99 44
  nicolette@beologopedie.nl

  beologopedie
  Mayon Hoeks
  06-28 264 618
  mayon@beologopedie.nl
  Bekijk ook onze andere vestigingen