EnschedeDe behandeling vindt plaats in de praktijk in Enschede wij zijn gevestigd in het Onderwijscentrum Het Roessingh. In deze praktijk behandelen we Kinderen, jongeren en volwassenen met hun probleem. Een logopedist kan u zorg bieden die nodig is als er problemen zijn met stem, spraak, taal, gehoor en slikken. Daarnaast houden wij ons bezig met voorlichting, preventie en onderzoek. Wist u dat Logopedie onder de gespecialiseerde (gezondheids)zorg of paramedische zorg valt? Hierdoor valt onze zorg onder de basisverzekering.

Heeft u in de omgeving van Enschede dus last van:

:

Problemen met de stem
De stem is het middel om verstaanbaar te communiceren met anderen. Wat je zegt kan een andere betekenis krijgen door de manier waarop woorden worden uitgesproken.

Problemen met taal
Taal is onmisbaar om informatie uit te wisselen. Onvoldoende beheersing beperkt de mogelijkheden om met anderen te communiceren.

Problemen met het gehoor
Communicatie is een combinatie van spreken en luisteren. Logopedie gaat over communicatie en daarom kijkt de logopedist ook naar het gehoor.

Problemen met spraak
We spreken in zinnen die bestaan uit woorden, lettergrepen en letters. Door het verkeerd uitspreken van een letter krijgen woorden een andere betekenis.

Problemen met slikken
Onze logopedisten behandelen problemen die met slikken te maken hebben.

Indien nodig, spreken we ook af bij u thuis of op locatie in de omgeving van Enschede. Voor behandeling waarbij de logopedist bij u thuis komt is een verwijzing van een arts nodig.

br>
Locatie Enschede
Roessinghsbleekweg 35
7522AH Enschedebeologopedie enschede
  • Gespecialiseerd in Preverbale logopedie

  • Carolien Hesselink
    06- 39 87 53 35
    carolien@beologopedie.nl
    Bekijk ook onze andere vestigingen