Gebaren cursus

“Wat ‘zegt’ mijn kind als hij dit gebaar maakt?”


Een moeder maakt het gebaar en laat het aan de logopedist zien.
“Hij leert op het kinderdagcentrum gebaren maar ik begrijp hem niet en hij is zo enthousiast aan het zwaaien met zijn handen!”
Leer gebaren en leer uw kind beter begrijpen!

Ouders hebben nu de mogelijkheid om de gebaren ook zelf te leren. Zo begrijpt u waar uw kind het over heeft bij thuiskomst.
Of u kiest op deze manier zelf voor het uitbreiden van de communicatiemogelijkheden van uw kind voordat hij kan praten!

BEO logopedie biedt een gebarencursus voor ouders. De inhoud van de cursus is heel praktisch, gericht op de nieuwste NmG gebaren.
De basisvaardigheden worden geleerd en daarnaast wordt er veel geoefend.
U zult zien dat u zich meer bewust bent van de non-verbale communicatie van uw kind (en anderen) zodat u de kleine communicatieve signalen ook ontdekt en uw kind beter leert begrijpen!
De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van 20.00 tot ongeveer 21:45 en wordt gegeven door 2 logopedisten van BEO logopedie.
Met een minimum van 15 personen kan de cursus doorgang vinden.
Ouders zijn uiteraard van harte welkom, maar ook andere betrokkenen bij het kind, zoals oppas, opa’s en oma’s of begeleiders in de kinderopvang of leerkrachten.

De cursus start bij voldoende deelname!

Cursusdata: dinsdag 14, 21 en 28 januari en 04 februari
Tijdstip: 20.00 uur – 21.45 uur
Kosten: € 50,- per persoon
Plaats: Amarilstraat 5 in Hengelo (studio boven kappersgroothandel van Rijn)

Inschrijving: Via de mail kunt u zich aanmelden door uw naam, adres, telefoonnummer door te geven op info@beologopedie.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen u komt en hoeveel ervaring u al heeft met gebaren.
Of bel: 06-16080257, Milou Derkman, voor opgave. Wanneer de cursus definitief doorgaat, u krijgt hierover bericht, kunt u het geld overmaken op rekening NL44 INGB 0008328133 tnv BEO logopedie. Vermeld hierbij: Gebarencursus en uw naam. Annuleren van de cursus kan kosteloos tot 2 weken voor de eerste bijeenkomst, bij afmelding na twee weken voor de eerste avond zal de helft van het cursusgeld worden teruggestort.