Boekelo gaat verhuizen
2 juli 2019
BEO logopedie zomervakantie FaceBook actie
8 juli 2019

Vacature logopedist parttime vervanging zwangerschapsverlof, mogelijkheid tot verlenging is aanwezig.

Voor drie dagen in de week zoeken wij een enthousiaste logopedist in de regio Twente. Ook als je meer of minder zou willen werken vragen we je te reageren.

Wij zijn BEO logopedie. Een logopediepraktijk met specialisaties in de begeleiding van kinderen met een verstandelijke beperking o.a. kinderen met syndromen. Ook geven wij gespecialiseerde logopedische zorg in de vrije vestiging aan mensen, voornamelijk kinderen, met uiteenlopende hulpvragen. Denk aan articulatie en fonologische stoornissen, beginnende geletterdheid, problemen met slikken en andere reguliere logopedische problemen.

Kwaliteit staat bij ons voorop!

Wij zijn opgeleid in de Sensorische Integratie, preverbale logopedie, werken we met de methodes PRT, PECS, Floorplay als ook de meer reguliere Hodson en Päden, Denkstimulerende Gesprekstechnieken (DGM), Metataal, Taal in Blokjes etc.
Als praktijk geven wij gebarencursussen en daarnaast de oudercursus 'Praten doe je met z'n tweeën' van de Hanenmethodiek.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat de logopedisten die bij BEO werken allemaal geregistreerd zijn in het kwaliteitsregister en daar bovenop ook extra worden bijgeschoold zowel intern, als extern. Zo is de gebarencursus vrij toegankelijk voor collega's, is er regelmatig overleg met het hele team en zijn er verschillende mogelijkheden om vragen te stellen en casuïstiek binnen het team te bespreken. Binnen BEO logopedie is er voor iedereen een budget vastgesteld voor externe bijscholing.

Bij ons krijg je 11 collega's waarvan 10 logopedisten en een praktijkondersteuner.
Onze collega's worden per uur betaald, wij hebben goede salarismogelijkheden en bij een vast contract de opbouw van een pensioenregeling.
Bij BEO logopedie krijg je de mogelijkheid om initiatieven te ontplooien, je te specialiseren en te ontwikkelen in het vak.

In de omgeving van Delden zoeken wij een enthousiaste collega die een zwangerschapsverlof wil waarnemen, wellicht zijn er daarna mogelijkheden voor een verlenging.

Heb je interesse? Of vragen? Schroom niet: neem contact op met Angela of Milou.
Angela mobiel: 06-20085169
Milou mobiel: 06-16080257
Of solliciteer meteen via info@beologopedie.nl. Dat kan met een brief of videosollicitatie of anderszins; wij staan open voor nieuwe ideeën!